için kaldı

El yapımı mumlarla hatırlanmaya değer anlar

Yaşadığımız anlardan hafızalarımıza iz bırakan en güçlü şey, o anda duyduğumuz kokudur genelde… Ne zaman benzer bir kokuya rastlasak sevdiğimiz birini, mutlu olduğumuz bir yeri ya da güzel bir anıyı hatırlarız. Siz de Echoes mumları ile kokuların iz bırakan etkisinden yararlanarak güzel anların yansımasını bulunduğunuz atmosfere taşıyabilirsiniz.

POSTA POSTA
El yapımı mumlarla hatırlanmaya değer anlar

Yüzde 100 doğal malzemeler kullanılarak oluşturulan orijinal formülü ve kokuları ile Echoes mumlarının yandıkça peşinden sürükleyici kokularının büyüsüne kapılabilirsiniz.

Doğallığı seven ama şıklıktan vazgeçmeyenler için görünüş olarak zarif ve şık, içerik olarak ise doğal malzemeler kullanılarak oluşturulan orijinal formülü ile Echoes mumları; doğal soya ve bal mumu, ahşap veya kağıt iplikli pamuk fitil seçenekleri ile birlikte benzersiz kokuları bir araya getirirken, parafin ve fitalat dahil sağlığa zararlı hiçbir kimyasal içermiyor.

Fruity, Nature, Floral ve Signature olmak üzere 4 koleksiyon ile 21 farklı koku seçeneği sunan Echoes; tatlı meyve ağaçlarından çiçeklere, yoğun aromalı baharatlardan odunsu doğal notalara uzanan koku alternatifleri ile çevresini etkisi altına alacak özel bir atmosfer yaratmak isteyenler için ideal.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER