Aytaç Kara: Okula giderken arkadaşlarım para veriyordu

Kasımpaşa'nın yeni transferlerinden Aytaç Kara, büyük zorluklar çekerek bugünlere geldiğini ve bu nedenle vefanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aytaç Kara: Okula giderken arkadaşlarım para veriyordu

Aytaç Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluğunda zorlu bir süreç yaşadığını ama bu sürecin karakterinin oturmasında önemli bir rol oynadığını belirterek, şöyle konuştu: 

"Çoğu Türk futbolcusu zorluktan gelmiştir. Okula giderken arkadaşlarım bazen bana para veriyordu. Öyle zorluktan geldim. Bazen onlar yardım ediyordu. Vefa benim için çok önemli, hayatım boyunca her zaman olacak. Dediğim gibi elimden geldiğince kendi arkadaşlarıma, çevreme yardım etmeye çalışıyorum. Öyle ekstra yönünü değiştirdiğim kimse olmadı hayatımda ama sonuçta vefayı hiçbir zaman unutmadığım için çok mutluyum. Doğma büyüme İzmirliyim. Bütün çevrem, arkadaşlarım orada. Bir de benim çok fazla çevrem olduğu için onlarla hala güzel zamanlar geçiriyorum. Onlar da beni çok sever, sayar. Çünkü onlar da benim nasıl bir insan olduğumu bildikleri için hiçbir zaman yalnız bırakmazlar. Biz her zaman birlikteyiz, sonuna kadar da devam." 

"En büyük hedefim tekrar milli takıma dönmek" 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER