CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: Esnafa tedbir var mı?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Yeni Ekonomi Programı’nı (YEP) eleştirdi ve “Türkiye gelecek yıl, 2008’deki milli geliri bile yakalayamayacak. Yani 13 yıl önceki milli gelir bile artık hayal oldu. Esnaf perişan. Ertelenen vergi ve prim borçlarının ödeme günü geldi. Bununla ilgili bir tedbir var mı?” diye sordu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: Esnafa tedbir var mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Merkez’de yaptığı basın toplantısında Yeni Ekonomi Programı’nı (YEP) şu sözlerle eleştirdi:

GÖMLEĞİN İLK DÜĞMESİ YANLIŞ

“Kanuna göre, bu programın eylül ayının ilk hafta sonu Resmi Gazete’de yayımlanması gerekiyor. Bugün 29 Eylül ve program henüz Resmi Gazetede yayımlanmadı. Dolayısıyla bütçe süreci de kanunen başlaması gereken sürede başlamadı. Gömleğin ilk düğmesi daha en baştan yanlış iliklendi. Elimizde Resmi Gazete’de yayımlanmış detaylı bir program yok. Peki, ne var? Damat Bakanın janjanlı bir power point sunumu var.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER