için kaldı

Milli Eğitim Bakanlığı ile TFF protokol imzaladı! Dünyada bir ilk

TFF Başkanı Nihat Özdemir, “İlk defa okullu hakemlerimiz olacak. Bunun dünyada bir örneği yoktur” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Milli Eğitim Bakanlığı ile TFF protokol imzaladı! Dünyada bir ilk

Spor Arena / İsmail ER - Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında, TFF Hakem Meslek Lisesi’nin açılmasını sağlayacak protokol dün imzalandı. TFF’nin Riva’daki merkezinde düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türk futbol tarihi bakımından bir dönüm noktasıyla karşı karşıya olduklarını söyledi. Selçuk, “Okulumuz yetenek sınavıyla öğrenci kabul edecek” dedi.

"Bu projenin değeri çok büyük"

TFF Başkanı Nihat Özdemir ise Riva Meral-Celal Aras Spor Lisesi’nde 2020-21 öğretim döneminden itibaren futbol hakemliği eğitimi verileceğini söyledi. Özdemir, “15-16 yaşındaki öğrencilerimiz lisemizde hakemlik eğitimi görecek ve ilk defa okullu hakemlerimiz olacak. Bunun dünyada bir örneği yoktur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER