için kaldı

When They See Us dizisinin konusu nedir? Kaç bölüm ve sezon? When They See Us oyuncuları (Oyuncu kadrosu) listesi

When They See Us dizisi Netflix'in en sevilen dizilerinden biri olmayı başarmıştır. Dizide Amerika Birleşik Devletlerinde yaşanan ve oldukça utanç verici olaylardan biri olan Central Park Jogger Davası konu edilmiştir.

HÜRRİYET HÜRRİYET
When They See Us dizisinin konusu nedir? Kaç bölüm ve sezon? When They See Us oyuncuları (Oyuncu kadrosu) listesi

When They See Us dizisi mini bir dizi olma özelliği ile izleyici ile buluşmuştur. Dizi gerçek bir öyküden ilham alınarak yazıldı. Dizi aksiyon, macera ve animasyon türünde yer almaktadır. Dizilerin bölüm uzunlukları ortalama olarak 1 saat 13 dakika sürmektedir. Dizinin orijinal dili ise İngilizcedir.

 When They See Us Dizisinin Konusu Nedir?

 When They See Us dizisi gerçek bir olaydan ilham alınarak yazılmıştır. Olay Central Parkta geçiyor. Trisha Meili isimli genç bir kadın sürekli yaptığı gibi 19 Nisan 1989 yılında Central Parkta yürüyüşe çıkıyor. Trisha Meili bilinmeyen bir kişi tarafından cinsel saldırıya uğruyor. Başına aldığı darbeler sonucunda da çıplak bir şekilde parkın ortasında kalıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER