için kaldı

Ucuz Samsung Galaxy Fold 2 geliyor!

Samsung Galaxy Fold 2 fiyatını düşürmek için kolları sıvadı. İşte konu hakkındaki detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Ucuz Samsung Galaxy Fold 2 geliyor!

Samsung önümüzdeki dönemde 3. katlanabilir ekranlı modeli Galaxy Fold 2’yi tanıtacak. Hatırlanacağı üzere Güney Koreli şirket geçtiğimiz yıl ilk katlanabilir ekranlı modeli Galaxy Fold’u 1980 dolardan satışa çıkarmıştı. Bu telefon ülkemize hiç gelmedi.

Bu yıl çıkan Galaxy Z Flip ise yaklaşık olarak 1400 dolarlık etiketiyle daha makul bir fiyata sahipti. Bu telefon ülkemizde 14.500TL gibi uçuk bir fiyatla satışa çıktı.

Ucuz Galaxy Fold 2 geliyor!

Önümüzdeki dönemde 3. katlanabilir ekranlı akıllı telefonunu tanıtacak olan Samsung fiyatları düşürmek için kolları sıvadı. Galaxy Fold 2 modelinde dahili depolama alanını yarı yarıya azaltmayı planlayan Samsung bu sayede telefonun fiyatını da 500 dolar aşağıya çekebilecek.

Hatırlanacağı üzere ilk Galaxy Fold modeli yalnızca 512GB’lık depolama opsiyonuna sahipti. Galaxy Fold 2 ise 256GB’lık dahili depolama ile gelecek. Bu sayede fiyatı da aşağıya çekilmiş olacak.

Elbette bu telefonun ülkemizdeki fiyatı yine hayli uçuk olacaktır. Keza Huawei kısa süre önce Türkiye’de satışa sunduğu katlanabilir ekranlı modeli Mate XS için 30.000 TL’lik etiket belirlemişti. Dolayısıyla aynı durum Galaxy Fold 2 için de geçerli olacaktır. 30.000 TL olmasa bile Galaxy Fold 2 fiyatı da 25.000 TL’nin altına düşmeyecektir.

Görünen o ki katlanabilir ekranlı modeller şimdilik pek çok kişi için ulaşılabilir durumda değil. Belki bir 3 – 4 yıl sonra fiyatlar daha makul düzeylere inebilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER