Kentbank'tan Hasan Ecesoy dönemi

Hırvatistan'da kurulu Kentbank'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hasan Yücesoy getirildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kentbank'tan Hasan Ecesoy dönemi

Süzer Grubu bünyesinde faaliyetlerine devam eden ve Hırvatistan bankacılık sektöründe istikrarlı bir büyüme grafiği yakalayan KentBank’ta, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Hasan Ecesoy getirildi. Ecesoy, Mart ayı itibariyle de Grubun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı.

Süzer Grubu bünyesine 2011 yılında katılmasıyla birlikte Hırvatistan’da finans ve bankacılık alanında hızla büyüyen KentBank’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna Hasan Ecesoy getirildi. Bankacılık ve finans alanında oldukça deneyimli bir isim olan Ecesoy, Mart ayı itibariyle Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İcra Kurulu Başkan Yardımcısı görevini de üstlendi.

Süzer Grubu CEO’su Sami Çakır, Hasan Ecesoy’un kendi bünyelerine katılmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Grubun Yönetim Kurulunu önemli bir atamayla güçlendirdiğini söyledi. Türkiye’de bankacılık sektöründe önemli başarılara imza atan Hasan Ecesoy’un önümüzdeki dönemde KentBank’ın da Hırvatistan’daki büyüme vizyonuna liderlik edeceğini kaydetti. Çakır, KentBank’ın Hasan Ecesoy liderliğinde dijital bankacılıkta yenilikçi uygulamaların adresi olacağını sözlerine ekledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER