Erol Bedir'den transfer açıklaması! "Deniz Türüç 2-3 gün içinde..."

İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç hakkında açıklamalarda bulundu. Bedir, "Deniz Türüç 2-3 gün içinde kararını verecek" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erol Bedir'den transfer açıklaması! "Deniz Türüç 2-3 gün içinde..."

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstikbal Mobilya Kayserispor'u kulüp başkanı Erol Bedir yalnız bırakmadı ve takımla yakından ilgilendi. Dün teknik direktör Hikmet Karaman ile görüşen ve hem Deniz Türüç hem de tüm takım hakkında bilgi alan başkan Bedir, bugün ise oyuncusuyla görüştü. Kulüplerin transfer listesinde yer alan yıldız oyuncu Deniz Türüç'le de özel bir görüşme gerçekleştiren başkan Bedir, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüplerin transfer gündeminde olan ve iki kulübün oyuncuyu transfer etmek için yoğun mesai harcağı Türüç'le sohbet ederek, 26 yaşındaki oyuncunun transferi ve form durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Takımın kamp yaptığı Seefeld kasabasındaki antrenmana katılan başkan Erol Bedir, Demirören Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Erol Bedir, Deniz Türüç'ün geleceği hakkındaki kararını 2-3 gün içinde vereceğini ve bu karara saygı duyacaklarını belirtti. Başkan Bedir, "3 ihtimalden hangisine karar verirse biz ona saygı duyacağız. Bu 3 ihtimal; Kayserispor'da kalmak, Fenerbahçe ve Galatasaray. Deniz kararını verecek ve biz bu konudaki girişimlerimizi hızlandıracağız" dedi.

"SANTRAFOR VE ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPACAĞIZ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER