CİMER'e Kovid-19 ile ilgili bir haftada 4 bin 415 başvuru yapıldı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Son bir hafta içerisinde salgın (Kovid-19) ile ilgili tüm kamu kurumlarımızın görev ve yetkisini ilgilendiren konularda CİMER'e 4 bin 415 başvuru geldi" dedi.

VATAN VATAN
CİMER'e Kovid-19 ile ilgili bir haftada 4 bin 415 başvuru yapıldı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, son bir haftada yeni  tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili CİMER'e 4 bin 415 başvuru geldiğini  bildirdi.  Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kovid-19 salgını  nedeniyle CİMER'e gelen başvurulara ilişkin bilgi verdi.  Fahrettin Altun, "Küresel sorun haline gelen Kovid-19 salgını sonrası  duyarlı vatandaşlarımızdan son bir hafta içerisinde salgın ile ilgili tüm kamu  kurumlarımızın görev ve yetkisini ilgilendiren konularda CİMER'e 4 bin 415  başvuru gelmiştir." ifadesini kullandı.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER