için kaldı

Mutluluk kısa sürdü

Hindistan’da çok uzun yıllar uğraşmalarına rağmen çocuk sahibi olamayan ancak tüp bebek yöntemi ile bu ay başında sonunda ikiz bebeklerini kucağına alan 74 yaşındaki anne kalp krizi geçirdi. 82 yaşındaki baba da doğumun ertesi günü felç olmuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mutluluk kısa sürdü

HİNDİSTAN’ın Andhra Pradeş eyaletinde eylül ayının ilk haftasında tüp bebek tedavisiyle ikiz bebek sahibi olan dünyanın en yaşlı annesi Mangayamma Yaramati (74), kalp krizi geçirmesinin ardından yoğun bakıma kaldırıldı. İkizlerin 82 yaşındaki babaları Sitarama Rajarao da doğumdan bir gün sonra geçirdiği felç nedeniyle halen yoğun bakımda. Yaramati’nin hamileliği boyunca kardiyologlar, jinekologlar ve beslenme uzmanları tarafından kontrol altında tutulduğu belirtilirken kalp krizini neyin tetiklediği henüz bilinmiyor.

Mutluluk kısa sürdü - Resim : 1

74’lük anne, doğumdan sonra kocasıyla hep bebek sahibi olmak istediklerini fakat yıllarca hamile kalamadığını söylemiş, tedavisi süren 82’lik baba da, “O kadar mutluyuz ki. Defalarca denedik ve çok sayıda doktorla görüştük. Hayatımın en mutlu günü” demişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER