Marmaris'te feci kaza! Çok sayıda yaralı var

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Rus turistleri taşıyan minibüsün tırla çarpışması sonucu 18 kişi yaralandı.

GASTE24 GASTE24
Marmaris'te feci kaza! Çok sayıda yaralı var

Marmaris'ten Ortaca'ya düzenlenen günübirlik tur için Rus turistleri  taşıyan Murat Kaya idaresindeki 33 PJ 403 plakalı minibüs, sol şeritten sağ  şeride geçmeye çalıştığı ileri sürülen Ercan Tuna'nın kullandığı 15 NV 426  plakalı tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs yol kenarındaki dereye devrildi.

Kazada, 3'ü çocuk 15 Rus turist, 1 rehber ve araç sürücüleri  yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ve yardım için  duran tur minibüsleri ile Marmaris Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Marmaris'te feci kaza! Çok sayıda yaralı var - Resim : 1

Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar, ayakta tedavi edildi.

Bu arada, kaza anı ise yakındaki bir işyerinin güvenlik kameralarına  yansıdı. Görüntülerde sol şeritten sağdaki işyerine dönüş yapmaya çalışan tıra  minibüsün çarptığı anlar yer aldı.

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER