İstanbul'da vatandaşların koronavirüs tedbiri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görüldüğünü açıklamasının ardından İstanbul'da vatandaşlar maske kullanımını arttırdı.

POSTA POSTA
İstanbul'da vatandaşların koronavirüs tedbiri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de de koronavirüs vakasının görüldüğünü açıklamasının ardından bu sabah Taksim’de çekilen görüntüler dikkat çekti. Vatandaşların maske taktıkları görüldü.

Ankara’da açıklama yapan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın Türkiye’de ilk ’Koronavirüs’ vakasına rastlandığını belirtmesinin ardından vatandaşlarda kendi önlemlerini aldı. Toplu taşıma kullanan vatandaşlarda maske takarak virüsten korunmak için tedbir aldı.

İstanbul'da vatandaşların koronavirüs tedbiri - Resim : 1

"Herkes kendi tedbirini almalı"

Virüs ortaya çıktığından beri önlemini aldığını belirten bir vatandaş, "Virüs ortaya çıktığından beri ben önlemimi almıştım. Maske takıp, dezenfektan kullanıyorum. Vize başvuru merkezinde çalışıyorum. Nasıl bulaşacağı belli olmayan bir hastalık. Elimizden geldiğinde tedbirimizi alıyoruz. Herkes kendi tedbirini almalı" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da vatandaşların koronavirüs tedbiri - Resim : 2

DHA




Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER