Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özlem hanıma ‘susturun bu kadını’ diyecek kadar ahlaksız…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan TBMM'de yaşanan 'Bülent Ecevit' tartışması ile ilgili çok sert ifadeler kullanarak "Geçmişte Ecevit yine bir bayan milletvekilimize, şimdi Malzezya büyükelçimiz; ona ‘susturun bu kadını’ diye hakaret etmişti. Dün de herhalde oradan ilhamla Grup Başkanvekilimiz Özlem Hanıma susturun bu kadını diyecek kadar ahlaksız, edepsiz diyecek kadar ahlaksız, edepsiz diye davranan CHP'nin yetkilileri var. Kimse kusura bakmasın bu ahlaksızlara prim verecek durumda değiliz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özlem hanıma ‘susturun bu kadını’ diyecek kadar ahlaksız…

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

İstifa ederek teşkilatlarının yeniden yapılandırılmasına katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci dayanışma içinde yürüteceğiz. Milletvekili olmak demek günün 24 saati milletin emrinde olmak demektir.

2018-19 seçimlerinin sonuçlarını sandık sandık tetkik ederek gereken dersleri çıkarmamız şarttır. Bir yerde oyumuz düşmüşse, vekil ve belediye başkanı sayımız azalmışsa hiçbir şey yok gibi hareket edemeyiz. Önce teşhisi doğru koyacağız.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER