Reynmen' Ela şarkısına video çeken Hadise'nin dansı ortalığı yakıp geçti

Son günlerde sosyal medya hesabındaki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hadise, Reymen'in Ela şarkısı eşliğinde transparan kıyafetiyle yaptığı dansla Twitter'da TT oldu

POSTA POSTA
Reynmen' Ela şarkısına video çeken Hadise'nin dansı ortalığı yakıp geçti

Daha önce de hem giydiği kostümlerle hem de Instagram'da paylaştığı dans videolarıyla gündem olan Hadise, dün gece "Alsam mı bi dal dudaklarından?" diyerek paylaştığı video ile ortalığı yakıp geçti!

Reynmen'in Ela şarkısını dinlerken adeta seksi bir klip çeken Hadise'nin bu videosu sadece birkaç saat içerisinde 2 milyonu aşan bir izlenme oranına ulaştı.

hadise-reynmen-dans.mp4

TEKLİF SONRASI DANS!

Hadise'nin sosyal medyayı karıştıran dansının arkasında Reynmen'in attığı storynin etkili olduğu söyleniyor.

Reynmen ''Düet yapacak kadın sanatçı aranıyor' diye story attı, bu paylaşımdan 3 saat sonra Sivaslı hemşehrisi Hadise'den 'Ela'' eşliğinde seksi dans geldi. İki ismin takipçileri ''Düet geliyor mu?'' diye sordu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER