Aygün’den Yavaş’a teklif: 570 milyona belediyeye satayım

Ankara’da Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ‘rüşvet’ tartışması tırmandı. Aygün, belediyenin ‘inşaattan 570 milyon TL’lik haksız kazanç’ iddiasına “Binayı onlara satayım” diye yanıt verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aygün’den Yavaş’a teklif: 570 milyona belediyeye satayım

ESKİ CHP milletvekili, işadamı Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile CHP’li 3 belediye meclis üyesi hakkındaki ‘25 milyon lira rüşvet istedikleri’ iddiasıyla ilgili yaptığı suç duyurusunda geçen delilleri Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim edeceğini açıkladı.

Aygün, suç duyurusunun ardından ABB’den yapılan yazılı açıklamada yer alan, “Mahkeme kararının geçmiş dönemde uygulanmaması nedeniyle yaklaşık 570 milyon TL haksız menfaat elde eden Sinan Aygün...” şeklindeki iddiaya da yanıt verdi.

EMSAL ARTIŞI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER