için kaldı

Adana’da denetime katılan Vali Elban, börekçiye ateşi ölçülerek alındı

ADANA'da, Vali Süleyman Elban'ın katılımıyla koronavirüs denetimi yapıldı. Maske ve sosyal mesafe tedbirlerini denetleyen Vali Elban, börekçiye ateşi ölçüldükten sonra alındı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adana’da denetime katılan Vali Elban, börekçiye ateşi ölçülerek alındı

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge kapsamında, Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'da da koronavirüs tedbirleri denetlendi. Seyhan ilçesine bağlı Pınar Mahallesi’ndeki denetime Vali Süleyman Elban, Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve ilgili kurum müdürleri katıldı. Esnafı gezen Vali Elban, iş yeri sahiplerine ve müşterilere maske, sosyal mesafe ve hijyen uyarılarında bulundu. Elban, denetim için gireceği börekçiye, ateşi ölçülerek alındı.

Denetimlerin özellikle yoğunlaştırıldığını aktaran Vali Elban, "Emniyet, jandarma, belediyelerimiz, ilgili tüm kamu görevlilerimizin tamamı alanda. 24 saat denetimlerimiz devam ediyor. Bizler de belirli periyotlarda bu denetimlere eşlik ediyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Şu an için denetimler konusunda çok yoğun bir uygulama içindeyiz. Artık kurallara uymayanlarla ilgili cezai yaptırımlar da ciddi şekilde uygulanmaya başlandı. Vatandaşlarımızın hepsi artık bilinçli. Kurallara uyma konusunda ciddi gayret içindeler. Vatandaşlarımız da denetimlerin yoğunluğundan memnunlar" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER