Hortum felaketinde kaybolan Kader Buse Acar, 516 gündür bulunamadı

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, geçen yıl hortum felaketinde kaybolan üniversiteli Kader Buse Acar'dan (20) bir ize 516 gündür rastlanılmadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hortum felaketinde kaybolan Kader Buse Acar, 516 gündür bulunamadı

Kemer'de, 24 Ocak 2019'da meydana gelen hortum felaketinde, annesinin kullandığı aracın Ağva Deresi'ne sürüklenmesi sonucu kaybolan üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'dan bir iz bulunamadı. Kaybolduğu günden itibaren jandarma, Sahil Güvenlik, emniyet ekiplerince aylarca yapılan aramalarda sadece 25 Ocak 2019'da Kader Buse Acar'a ait çanta ve içindeki şarj cihazı, küpe, tarak ve şal gibi malzemeler, aracın sürüklendiği derenin ıslahında, yan duvarları tutması için konulan kayaların arasında bulundu. Kader Buse Acar'ı arama çalışmaları, Ağva Deresi'nden denize doğru sürdürüldü. Derenin denize döküldüğü noktanın sağ tarafında yer alan Çamyuva sahilindeki 4 yıldızlı otelin plajında, 27 Ocak'ta ise Kader Buse Acar'a ait ayakkabının sol tekine ulaşıldı. Acılı baba Ahmet Acar ve anne Ayla Acar ise hala sosyal medya paylaşımlarında, kızlarına özlemlerini ve evlatlarının bulunamamasının verdiği üzüntüyü aktardıkları yazılarla yürek dağlıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER