Galatasaray'da küfür krizi!

Islıklar ve protesto ile Belhanda ailesi stadı ağlayarak terk etti, daha büyük bir krizi ikinci başkan Abdurrahim Albayrak önledi!

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da küfür krizi!

Ali Naci KÜÇÜK | Galatasaray’ın önceki gece Şampiyonlar Ligi’nde Türk Telekom Stadı’nda Real Madrid’e 1-0 mağlup olduğu karşılaşmaya, Belhanda’ya sarı kırmızılı taraftarların gösterdiği tepki damga vurdu! 90 dakika bittiğinde de teknik direktör Fatih Terim’in üzerinde en çok durduğu konu, 67. dakikada kenara aldığı Belhanda’ya, Galatasaray taraftarının protestosu idi. Çünkü ıslıklanan Belhanda’nın ailesinin yaşadığı şok, herkesi olumsuz etkilemişti.

Eşi ve oğlu şaşkınlıkla izledi gözyaşlarıyla dışarı çıktı

90 dakikayı hemen yedek kulübesinin arkasında izleyenler arasında Faslı oyuncunun eşi Amal Belhanda ve oğlu Muhammed Belhanda da vardı! Galatasaraylı yıldızın ıslıklarla protesto edilmesi üzerine büyük üzüntü yaşayan eşi Amal Belhanda, oğlunu da alıp, stadı ağlayarak terk etti. Yaşananları şok içinde takip eden Galatasaray  İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak önce Belhanda için harekete geçti. Koşarak soyunma odasına giden Albayrak, Belhanda’yı maç oynanırken sahaya geri getirdi. Daha sonra aile için seferber olan Albayrak, Amal Belhanda’yı da ikna etti ve minik Muhammed’i kucağına alarak annesiyle birlikte tribüne geri getirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER