Bu çocuklar bambaşka

Şenol Güneş liderliğinde 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri’ne katılmaya hak kazanan A Milli Takım futbolcuları, saha içindeki başarılarının yanı sıra kişilikleri ve karakterleriyle de dikkat çekiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bu çocuklar bambaşka

 Tam 19 yıldır ay yıldızlı formayı giyen ve bu süreçte yüzlerce  futbolcuyla yan yana oynayan Emre Belözoğlu’nun, “Gördüğüm en saf, en temiz milli takım” diye tanımladığı milliler için herkes övgü dolu sözler söylüyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun milli takımlar departmanında çalışan profesyoneller de ay yıldızlı futbolcular için bakın nasıl tespitlerde bulunuyor...

Hepsi çok kibar ve saygılı

“En başta gelen özellikleri çok kibar ve saygılı olmaları. Mesela bir görevliden bir şey isteyecekleri zaman mutlaka rica ederek istiyorlar. ‘Yapabilir misin?’ diye soruyorlar. Bunlar küçük ama önemli detaylar. Çok nazikler. Kimseyi kırmamaya  ve saygıda kusur etmemeye çok özen gösteriyorlar.” · “Milli futbolcuların hepsi kendilerini geliştirmek için dünyayı yakından takip etmeleri gerektiğinin farkındalar. Bunun için de yabancı dil öğreniyorlar. Birçoğu okuduğunu anlayacak ve derdini anlatacak kadar dil biliyor. Bazıları ise ana dilleri kadar iyi İngilizce, Fransızca ya da Almanca konuşuyor.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER