Bahçeşehir Koleji ilk kez Avrupa'da!

2017’de kurulduğundan bu yana önce ikinci ligde, ardından da Basketbol Süper Ligi’nde saha içinde ve dışında yaptıklarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, dün tarihindeki ilk Avrupa kupası maçına çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bahçeşehir Koleji ilk kez Avrupa'da!

Basketbol Süper Ligi’nde geçen sezon gösterdiği başarılı performansla ligi dokuzuncu sırada tamamlayan ve FIBA Avrupa Kupası’na doğrudan gitme hakkını elde eden Bahçeşehir Koleji; şampiyonanın D Grubu’nda İsviçre’nin Fribourg Olympic, Romanya’nın CSM Oradea ve CSU Sibiu ekipleriyle eşleşti. İstanbul ekibinin hedefi grup liderliği.

'Hedefimiz gerçeğe dönüşüyor'

İlk maçına İsviçre’de Fribourg deplasmanında çıkan Bahçeşehir Koleji’nde kaptan Can Altıntığ turnuvayı değerlendirerek “Ülkemizi Avrupa arenasında temsil etmek, kulübümüzün kurulduğu günden bu yana benimsenen hedeflerden yalnızca biri. Bunun gerçeğe dönüşüyor olması bizim için  mutluluk ve gurur verici. Bu seride altı maçta da alabildiğimiz kadar galibiyet almak istiyoruz. Bu sebeple hepsine aynı ciddiyetle ve konsantrasyonla çıkarak bizi destekleyen öğrencilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER