için kaldı

Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Gine' açıklaması

DIŞİŞLERİ Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Türkiye'nin, Gine'nin istikrar içinde kalkınma yönünde attığı adımları desteklemeye devam edeceğini bildirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Gine' açıklaması

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Gine'de düzenlenen genel seçimler ve Anayasa referandumuna ilişkin yazılı açıklama yaptı. Aksoy, Gine'de eşzamanlı olarak tertip edilen seçimlerin ve referandumun Gine halkının huzur, mutluluk ve refahı bakımından hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ettiklerini belirterek, "Bu bağlamda, önümüzdeki dönemde siyasi sürecin halkın tercihleri ve beklentileri doğrultusunda kapsayıcı ve yapıcı bir anlayışla yürütüleceğine inanıyoruz. Türkiye dost Gine'nin istikrar içinde kalkınma yönünde attığı adımları desteklemeye devam edecektir" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER