Yaş çay alım kampanyası için havanın ısınması bekleniyor

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim "Bu hafta havanın soğuk geçtiği, gelecek haftanın da soğuk geçeceği düşünülürse çayın 15 gün daha toplanacak boyuta gelmesi zor görünüyor. Toplanacak duruma geldiği an bekletmeden kampanyayı açacağız" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yaş çay alım kampanyası için havanın ısınması bekleniyor

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaş çay alım sezonu öncesi eksperlerin göreve başladığını söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı gerekli tüm tedbirleri aldıklarını, bahçeden bardağa kadar bütün süreci planladıklarını bildiren Alim, üreticilere günlük ve saatlik randevu verilmesi için düzenleme yapacaklarını ifade etti.

Alim, "Bu yıl fabrikalarımızda tedbirler çok daha yüksek olacak. Fabrika içinde var olan sosyal mesafeyi çok daha dikkatli uygulayacağız. Üreticilerimizin ve çalışanlarımızın sağlık anlamında bir düzeni olacak." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER