için kaldı

Sağlık Bakanı Koca paylaştı: Kimin virüs taşıdığını bilemezsiniz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Ev dışında mutlaka maske takın ve sosyal mesafeyi koruyun" uyarısında bulundu.

VATAN VATAN
Sağlık Bakanı Koca paylaştı: Kimin virüs taşıdığını bilemezsiniz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan iki ayrı paylaşım yaptı.   İstiklal caddesi ve metro paylaşımında Bakan Koca şunları dile getirdi: "Virüsten uzak durmanın yolu, maske ve sosyal mesafedir. Ev dışında mutlaka maske takın ve sosyal mesafeyi koruyun. Kimin virüs taşıdığını bilemezsiniz. Tedbiri elden bırakmayın."       Virüsten uzak durmanın yolu, maske ve sosyal mesafedir. Ev dışında mutlaka maske takın ve sosyal mesafeyi koruyun. Kimin virüs taşıdığını bilemezsiniz. Tedbiri elden bırakmayın. #riskigörün pic.twitter.com/6YPzQzYKok — Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) May 7, 2020

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER