Hollywood'un minik ünlüleri 'Türkiye' imzalı elbiseleri tercih etti

Hollywood'un çocuk oyuncularından Faithe Herman, Lexy Kolker ve Stella Edwards'ın da arasında bulunduğu pek çok minik yıldız, katıldıkları gala ve ödül törenlerinde, Türk girişimci Sarı'nın kurduğu "Mama Luma" marka elbiseleri tercih etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hollywood'un minik ünlüleri 'Türkiye' imzalı elbiseleri tercih etti

Dünyaca ünlü yıldızlar, yapımlardaki başarıları kadar gala ve ödül törenlerinin kırmızı halılarında hangi marka giysiyle yürüdükleriyle de konuşuluyor. Bu gecelerin ertesinde sanat dünyası, aktör ve aktrislerin oyunculuk performanslarını irdelerken, moda dünyası ise hangi giysinin sahibinin üzerinde en iyi durduğunu tartışıyor.,

Dünyanın en ünlü kişilerine markasını taşıyan bir elbiseyi giydirebilmek ise pek çok tasarımcının hayali. İşte bu hayal, 25 yaşındaki Türk girişimci Ata Sarı için kısa süre önce gerçek oldu.

Üniversite öğrenimi için ABD'nin Kaliforniya eyaletine giden Ata Sarı, mezun olur olmaz tekstil üzerine bir şirket kurmaya karar verdi. Bu sektörde ailesinin geçmişten gelen tecrübelerinden yararlanan Sarı'nın sadece kız çocuklarına yönelik satışını gerçekleştirdiği elbiselerin tasarımını ise annesi Mahinur Sarı yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER