İstanbul'da toplu ulaşım araçlarına maskesiz yolcu alınmayacak

İstanbul'da yarından itibaren otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına maskesi olmayan yolcuların alınmayacağı bildirildi.

VATAN VATAN
İstanbul'da toplu ulaşım araçlarına maskesiz yolcu alınmayacak

İstanbul'da toplu ulaşım araçlarına maskesiz yolcu alınmayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Twitter'dan  yaptığı açıklamada, "Yarından itibaren otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları  vapurlarına, yüzünde maskesi olmayan yolcular alınmayacaktır. Değerli  İstanbulluların bu hassas konuda duyarlı olacaklarına şüphemiz yoktur."  ifadelerini kullandı.   İBB'ye bağlı kuruluş ve iştiraklerde çalışanlardan koronavirüs testi  pozitif çıkanlara ilişkin de bilgi veren Ongun, "70’i bağlı kuruluşlarımızın ve  iştirak şirketlerimizin, 48’i de İBB olmak üzere toplam 118 personelimizin  Kovid-19 testi pozitif çıktı." açıklamasını yaptı.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER