Göztepe Portekizli forvet Eder'in peşinde! Son dakika transfer haberleri

Süper Lig takımlarından Göztepe, Portekiz ve Fransa arasında oynanan EURO 2016 finalinde attığı golle Portekiz'i şampiyonluğa taşıyan Eder'i kadrosuna katmak istiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe Portekizli forvet Eder'in peşinde! Son dakika transfer haberleri

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de yönetim yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Öncelikle iç transferde sözleşmesi sona erecek oyuncularla masaya oturmaya hazırlanan başkan Mehmet Sepil'in dış transferde ise Portekizli forvet Eder'i gözüne kestirdiği öğrenildi.

Gürsel Aksel Stadı'nın hizmete girmesiyle yıldız oyuncu sözü veren Sepil'in Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında top koşturan 32 yaşındaki Eder'le temasa geçtiği kaydedildi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek  golcünün de yapılan görüşmelere olumlu yanaştığı iddia edildi. 

ATTIĞI GOLLE KUPAYI GETİRMİŞ, KAHRAMAN OLMUŞTU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER