için kaldı

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Radamel Falcao, Katar ekibi Al Hilal ile görüştü

Kolombiyalı gazeteci Steven Arce, futbolun durması nedeniyle maaş indirimine sıcak bakmayan ve takımdan ayrılmayı kafasına koyan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Radamel Falcao'nun, Katar ekibi Al Hilal ile görüştüğünü yazdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Radamel Falcao, Katar ekibi Al Hilal ile görüştü

Katar'ın Al Watan Gazetesi, Radamel Falcao'nun, futbolun durması nedeniyle Galatasaray'ın maaş indirimi talebine sıcak bakmadığını ve ayrılmayı kafasına koyduğunu yazmıştı. 34 yaşındaki futbolcunun, Katar ekibi Al Sadd ile anlaştığı ve Xavi'nin çalıştırdığı ekibin, yıldız oyuncuya yıllık 10 milyon Euro önerdiği de habere eklenmişti.

YENİ İDDİA: AL HILAL

Kolombiyalı yıldız ile ilgili bir iddia daha geldi. Katar'dan gelen teklifi kabul edeceğinin iddia edildiği ortamda Kolombiyalı gazeteci Steven Arce, Falcao'nun Al Hilal kulübü yöneticileriyle görüştüğünü iddia etti. Suudi ekibinin yöneticisinin kendisine transferle ilgili daha fazla bilgi vermekten kaçındığını da söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER