için kaldı

Adli Tıp raporu hazırlandı... En fazla siyanür Yaşar Yetişkin’de çıktı

İSTANUL Fatih’te geçen ay 4 kardeşin ölümüyle ilgili hazırlanan ayrıntılı Adli Tıp Kurumu raporunda ölümlerin siyanür zehirlenmesi sonucu olduğu belirtildi. Rapora göre en fazla siyanürü 12,87 mg ile Yaşar Yetişkin içmiş. En az siyanüre ise 5,40 oranla Oya Yetişkin’in vücudunda rastlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adli Tıp raporu hazırlandı... En fazla siyanür Yaşar Yetişkin’de çıktı

Fatih’te yaşadıkları apartmanda hayatını kaybeden Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) kardeşlerin ölümüyle ilgili soruşturma önemli bir gelişme yaşandı. 4 kardeşin ölümüyle ilgili inceleme yapan Adli Tıp Kurumu yetkileri hazırladıkları raporu soruşturmayı yürüten savcılığa gönderildi. Raporda 4 kardeşin hidrojen siyanür nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Adli Tıp her kardeş için ayrı ayrı rapor hazırlandı. Raporlarda:

-Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde model olarak çalışan Oya Yetişkin hakkındaki raporda “Kanda alkol bulunmadığı, 5,40 mg siyanür bulunduğu, mide içerisinde siyanür bulunduğu kayıtlıdır. Oya Yetişkin isimli cesedin Adli tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi’nde yapılan otopsi ve tetkiklerinde kişinin ölümünün siyanür intoksikasyonu sonucu meydana gelmiş olduğu kanaatini bildirir rapordur” denildi.

-Yaşar Yetişkin hakkında hazırlanan raporda “Kanda alkol bulunmadığı, 12,87 mg siyanür bulunduğu, kişinin ölümünün siyanür intoksikasyonu sonucu meydana gelmiş olduğu kanaatini bildirir rapordur” denildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER