Alanyasporlu futbolcu Salih Uçan: "Keşke Fenerbahçe'den Sion'a gitmeseydim'

Aytemiz Alanyasporlu Salih Uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, "Tempomu kazandım. Hem fitness hem de tempo olarak iyi durumdayım. Maç sayımı biraz daha artırayım daha da rahatlayacağım. Öz güvenim de yerine gelecek, asistler de artar, goller de gelebilir. Daha iyi şeyler yapacağıma inanıyorum" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alanyasporlu futbolcu Salih Uçan: "Keşke Fenerbahçe'den Sion'a gitmeseydim'

Süper Lig ekibi Alanyaspor'un oyuncusu Salih Uçan, turuncu-lacivertli ekibin Antalya'nın Belek bölgesinde sürdürdüğü devre arası hazırlık kampında birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini anlatan Salih Uçan, "Günde çift antrenman, hazırlık maçları oluyor. Hem fitness olarak hem de saha kondisyonu anlamında Erol hoca ve ekibi gayet iyi çalıştırıyor. Ancak en önemlisi kampı sakatlık, kaza, bela olmadan tam takım halinde bitirebilmek" diye konuştu.

"LİGE İNANILMAZ BİR SERİYLE BAŞLADIK"

Sezona iyi başladıklarını vurgulayan deneyimli orta saha, "Lige inanılmaz bir seriyle başladık. Daha sonra 6-7 maçlık bir kötü serimiz oldu. İlk 8 haftada liderdik. Daha sonrasında mağlubiyetler oldu. Ancak sonunda da iyi bitirdik. Alanyaspor, son 2-3 senedir ligin ilk yarısını bu kadar yüksek puanla kapatmamıştı. İlk yarıyı 29 puanda tamamladık. Ligin ilk maçında Kayserispor karşısında oyuna girdikten 5 dakika sonra asist yapmıştım. Benim açımdan da iyi başlamıştı, daha sonra menisküsten bir sakatlık yaşadım. Yaklaşık 25 gün, 3-4 maç kaçırdım. Antrenmanda sakatlandım, dizimi çime vurmuştum. Sakatlıktan döndükten sonra sona doğru hem kupada hem de ligde oynamaya, asistler yapmaya başladım. İlk yarıyı iyi kapattım diyebilirim" şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER