için kaldı

DASK ile evinizi güvence altına alın

Deprem kuşağında bulunan ülkemizde sık sık orta ve büyük şiddette depremler yaşanıyor. Depremin ortaya çıkardığı olumsuzlukları ise Zorunlu Deprem Sigortası bertaraf ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
DASK ile evinizi güvence altına alın

Türkiye deprem kuşağı üzerinde bulunan coğrafyada bulunuyor. Depremin nerede ve ne zaman olacağına dair bilgi bulunmuyor. Olası bir depreme karşı konutun güvence altına alınması ise Zorunlu Deprem Sigortası’ndan geçiyor.

Zorunlu Deprem Sigortası, devlet tarafından vatandaşa sunulan bir güvence olarak karşımıza çıkıyor. Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) evleri depreme ve depremin neden olduğu yangın, infilak, yer kayması ve tsunami gibi olumsuzluklara karşı güvence altına alıyor.

Zorunlu Deprem Sigortası yaptırmak ise oldukça kolay ve hızlı şekilde gerçekleşiyor. Herhangi bir sigorta acentesi ya da banka şubesine giderek adres bilgileri verilerek DASK poliçesi yaptırılabiliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER