Son Dakika | Ömer Erdoğan'dan Galatasaray itirafı! 'Baskının kurbanıydım'

Galatasaray ve Bursaspor'un eski oyuncusu Ömer Erdoğan, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Ömer Erdoğan'dan Galatasaray itirafı! 'Baskının kurbanıydım'

Spor Arena / İsmail ER - Futbola, doğup büyüdüğü Almanya’da başladı. Hikmet Karaman’ın isteğiyle 1998’de Erzurumspor’a transfer oldu. Sırasıyla Diyarbakır, G.Saray, Malatya ve Bursa formaları giydi. Bursa’nın tarihi şampiyonluğunda takım kaptanıydı. Şu sıralar 1. Lig ekibi Karagümrükspor’un teknik direktörlüğünü yapıyor. Ömer Erdoğan’dan bahsediyoruz... Milli formayı da giyen başarılı teknik adam, gençlere başarılı bir futbol kariyerinin anahtarı olarak disiplin, hedef ve mantaliteyi gösteriyor.

'Öncelikleri eğitim olmalı'

Genç futbolcu adaylarına seslenen Erdoğan, “Futbolu kısa yoldan zenginleşme aracı olarak görmesinler. Hedefleri zengin olmak, lüks arabalara binip lüks evlerde oturmak olmasın. İlk önce eğitimlerine önem versinler ki futboldan sonraki hayatta başladıkları yere dönmesinler. Bu işte başarılı olmanın ilk yolu aşk duymak, çok sevmek... İnsan aşkla bağlı olduğu bir şey için her şeyi yapar ama hedef kolay yoldan zenginlikse sefalet de kaçınılmaz oluyor. Bu nedenle ilk önce işimizi seveceğiz, saygı duyup çalışacağız” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER