İpleri koparan fotoğraf

Prens Harry ve Meghan Markle’ın İngiliz Kraliyet ailesinde ayrılma kararının ardındaki nedenin yeni yıl öncesi yayınlanan bu fotoğraf olduğu iddia ediliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İpleri koparan fotoğraf

Buna göre İngiliz Kraliyet Ailesi, İsveç Kraliyet Ailesi gibi küçülmeye gidecekti ve Kraliçe 2. Elizabeth, aileyi veliahtı Prens Charles, Prens William ve onun çocukları ile sınırlandıracaktı.

İpleri koparan fotoğraf - Resim : 1

Diğer üyeler ise aileden çıkarılacak ve kendilerinden resmi görevlerde aileyi temsil etmeleri beklenmeyecekti. Bu durumu bilen Prens Harry ve Meghan Markle, herkesten önce davranarak kraliyet ailesinden çekildiklerini açıkladı. İngiliz basını Harry ile Meghan’ın ayrılık açıklamasının Kraliçe’yi hazırlıksız yakalamadığını ileri sürdü. Kraliçe’yi öfkelendiren Harry ile Markle’ın kararı değil, açıklamanın zamanlaması.

İpleri koparan fotoğraf - Resim : 2

Meghan Markle’ın Kanada’daki evi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER