için kaldı

Şehidin adı hatıra ormanı ile yaşayacak

Şehidin adı hatıra ormanı ile yaşayacak

POSTA POSTA
Şehidin adı hatıra ormanı ile yaşayacak

MERSİN, (DHA) – MERSİN, (DHA) - TÜRK Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Mardin-Dargeçit-Eski Beğendi Mevkii'nde 3 yıl önce bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışma sonucunda şehit düşen Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin’in adı oluşturulan hatıra ormanında yaşatılacak.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mersin Orman İşletme Müdürlüğünce, TSK Mardin-Dargeçit-Eski Beğendi Mevkiinde icra edilen hava harekatının ardından, arazi arama taraması faaliyeti için görevlendirilen timlerin dönüşü esnasında 2 Mart 2016 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışma sonucunda şehit düşen Jandarma Üstteğmen Emrah Şahin adına hatıra ormanı oluşturuldu. Okunan duaların ardından Aladağ Mahallesi'nde tesis edilen hatıra ormanı fidan dikim törenine, şehidin ailesiyle birlikte Mersin Orman İşletme Müdürü ve teknik personeli, Toroslar İlçe Jandarma Komutanlığı ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile fidan dikim gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER