Cedi Osman, UNICEF'in "Ulusal İyi Niyet Elçisi" oldu

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli oyuncu Cedi Osman, UNICEF'in "Ulusal İyi Niyet Elçisi" oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cedi Osman, UNICEF'in "Ulusal İyi Niyet Elçisi" oldu

Milli basketbolcu, UNICEF Türkiye Temsilcisi Philippe Duamelle'in katıldığı ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle video konferans yöntemiyle düzenlenen basın toplantısında "Ulusal İyi Niyet Elçisi" olarak atandı.

Sözlerine UNICEF ailesine teşekkür ederek başlayan Cedi Osman, "Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. UNICEF ailesiyle yollarımız iki yıl önce kesişti ve bu süre içinde gerçekten çok güzel aktivitelere imza attık. Ben sporcuyum ama bir işin içinde çocuk varsa her zaman onun bir parçası olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Milli basketbolcu, büyük bir sorumluluk aldığını ve bunu en iyi şekilde taşıyacağına inandığını söyledi. Cedi Osman, Gaziantep'ten basın toplantısına katılan bir öğrencinin eğitim ve sporu birlikte nasıl yürüttüğünü sorması üzerine, şunları kaydetti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER