için kaldı

Erdoğan talimatı verdi! Harekete geçildi

Seçim sürecini geride bırakan AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki gün düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısındaki talimatının ardından teşkilatları güçlendirmek için kolları sıvadı.

GASTE24 GASTE24
Erdoğan talimatı verdi! Harekete geçildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında “Özellikle de il ve ilçe başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden hiç vakit kaybetmeden şehirlerinize döner dönmez hemen partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum.” diyerek talimat vermişti.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu talimatının ardından AK Parti teşkilatları düğmeye bastı. Teşkilat yöneticileri, 2001 yılından bu yana AK Parti’ye gönül vermiş ancak daha sonra teşkilatlardan uzaklaşmış isimlerle ilgili bir tarama çalışması yapacak. Dargın olan isimleri tespit edecek. Teşkilat yöneticileri bu isimler ile görüşerek onları dinleyecek, sıkıntıları varsa çözüm yolları arayacak. Teşkilat içerisinde “kucaklaşma” adı altında yapılacak toplantılarla bu isimler ile teşkilatı buluşturacak. Toplantılar sonucunda  teşkilattan uzak kalan isimlerin yeniden partiye kazandırılması sağlanacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER