Korkusuz sporcuların son durağı Bilbao

Dünyanın en prestijli atlayış serisi Red Bull Cliff Diving'de heyecan İspanya'da son bulacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Korkusuz sporcuların son durağı Bilbao

Sezonun son yarışında korkusuz sporcular bugün İspanya'nın Bilbao kentindeki meşhur La Salve Köprüsü'nden atlayarak yine izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak. Bilbao’daki son mücadele ardından Bosna Hersek’te şampiyonluğunu ilan eden Garry Hunt ve Rhiannan Iffland ödüllerine kavuşacaklar.

Sivri ve yüksekliği 30 metreyi bulan kayalıklarla en yüksek köprülerden serin sulara atlayan sporcuların adresi Red Bull Cliff Diving heyecanında son yarış İspanya'nın Bilbao kentinde düzenlenecek. Bu yıl 11. kez gerçekleştirilen mücadelede atlayış sporunun yıldız isimleri izleyenlere unutulmaz anlar yaşayacak. .

Bilbao'nun meşhur La Salve Köprüsü'nde gerçekleştirilecek yarışta sporcular 27 metre yükseklikten atlayacak. Binlerce kişi tarafından takip edilecek yarışta gözler sezonu şampiyon tamamlamayı garantileyen İngiliz Garry Hunt ve Avusturalyalı Rhiannan Iffland’da olacak. Bosna Hersek’te şampiyonluklarını ilan eden sporcular bu yarışın ardından ödüllerine kavuşacaklar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER