Çebi'den Avcı'ya tam destek

Ahmet Nur Çebi ve üç yönetici dün Ümraniye’ye çıkarma yaptı. Abdullah Avcı ve futbol takımıyla bir araya gelen Çebi, tüm sorunları bildiğini söyledi. Çebi, “Avcı’nın arkasındayız. Her ihtiyaç olduğunda buraya geleceğim. Size yalan söylemeyeceğim” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çebi'den Avcı'ya tam destek

Spor Arena / İsmail ER - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, dün Ümraniye’ye giderek teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcuları ziyaret etti. Çebi, Avcı’yla sonuna kadar beraber olduklarını belirterek, “Onunla bu yola devam edeceğiz. Onun arkasındayız” dedi.

Yöneticiler Mesut Urgancılar, Emre Kocadağ ve Erdal Torunoğulları’nın da katıldığı görüşmede başkan Çebi, Avcı’dan futbol takımına dair bir rapor hazırlamasını da talep ederek, yönetim olarak kendi üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

İhtiyaç olduğunda koşarak gelirim

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER