Son Dakika Transfer Haberi | Galatasaray'da Belhanda'ya eski takımı Nice talip oldu!

Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Younes Belhanda'ya sürpriz bir talip çıktı. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, Faslı yıldızın transferi için devreye girdi. 30 yaşındaki futbolcunun transfere sıcak baktığı ifade edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Transfer Haberi | Galatasaray'da Belhanda'ya eski takımı Nice talip oldu!

Transfer döneminin bitmesine kısa bir zaman kala Galatasaray'da hareketlilik yaşanıyor. Hedefteki isimlerle temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı takımda bir yandan da mevcut oyuncularla ilgili kararlar alınıyor. Bazı oyuncularla yolları ayırıp maaş bütçesinde yer açmak isteyen Galatasaray yönetimi, aynı zamanda bonservis geliri elde edebileceği oyuncuları elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda sarı-kırmızılı takım Younes Belhanda'ya gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı almıştı ve Faslı yıldıza sürpriz bir talip çıktı.

A Spor'un haberine göre Belhanda'nın eski takımı Nice transferde devreye girdi ve 30 yaşındaki oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak istiyor.

BELHANDA TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER