için kaldı

"İyi hal indirimini anlayamıyorum"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Bir cinayet oluyor; böyle infial olan bir hadisede yani duruşmadaki tavırdan dolayı iyi hal indiriminin yapılmasını ben bir hukukçu olarak asla anlayamıyorum” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"İyi hal indirimini anlayamıyorum"

TBMM Genel Kurulu’nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Bakan Gül, özetle şunları söyledi:

ÇOCUK TESLİMİ İCRANIN DIŞINDA: “Çocuk tesliminin icra alanının dışına çıkarılması yönünde çalışmalarımız var. Özellikle çocuğun üstün yararının korunması adına, çocuğunu görmek isteyen anne ya da babanın, icra müdürlüğünde değil de kreş gibi çocuğa daha yakışacak bir ortamda, kurum marifetiyle çocuğunu görebilme imkânı üzerinde çalışıyoruz.

HUKUK FAKÜLTELERİNE GİRİŞ: Şu anda hukuk fakültelerine başarı sırası 190 bine kadar olanlar girebiliyor. YÖK’le yaptığımız çalışmaya göre 2020’de ilk 125 bine girenler alınacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER