için kaldı

Süper Lig'in ilk kadın başkanı

İSTİKBAL Mobilya Kayserispor’da başkan danışmanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Berna Gözbaşı, kulüp yönetim kurulunun aldığı karar ile başkan seçildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Süper Lig'in ilk kadın başkanı

Gözbaşı, 30 Kasım’da yapılacak olağanüstü genel kurula kadar geçici başkan olarak görev yapacak. Gözbaşı, seçimde genel kurul üyelerinin oylarını alması durumunda Kayserispor Kulübü Başkanı olarak görevine devam edecek. ‘Süper Lig tarihindeki ilk kadın kulüp başkanı’ olan Berna Gözbaşı, iş hayatına Kayseri Çinkur’da başladı. Gözbaşı, Londra Metal Borsası’nda ‘uluslararası finans ve metal ticareti’ eğitimi aldıktan sonra 2001 yılında BRN Uluslararası Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi’ni kurdu.

Süper Lig'in ilk kadın başkanı - Resim : 1

İLK KADIN MECLİS ÜYESİ

Birçok firmaya uluslararası pazarlama danışmanlığı yapan Gözbaşı, 2001-2006 yılları arasında Ortadoğu, Doğu ve Batı Afrika pazarlarında aktif çalıştı. 2006’da kurduğu BRN yatak, halen 5 kıtada 60’tan fazla ülkeye ihracat yapıyor. İhracat dalında birçok ödülü bulunan Gözbaşı, aynı zamanda Kayseri Sanayi Odası’nın ilk kadın meclis üyesi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER