Galatasaray'dan Fenerbahçe galibiyeti sonrası mayıs göndermesi

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Sarı-kırmızılılar, 20 yıllık hasreti sonlandırdığı bu karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından birçok paylaşımla kutlama yaptı

GASTE24 GASTE24
Galatasaray'dan Fenerbahçe galibiyeti sonrası mayıs göndermesi

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi Donk, Falcao (P),Onyekuru'nun golleriyle 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki iddiasını güçlendirdi. Sarı-kırmızılılar, Ülker Stadı'nda 20 yılı aşkın galibiyet hasretine son verirken mücadele sonrasında da galibiyeti kutladı.

Maç sonrasında Galatasaray'ın sosyal medya hesabından maç sonunda yapılan paylaşımda Graeme Souness'ın bayraklı fotoğrafının bulunduğu koreografi paylaşıldı "Şampiyon Cimbom yazdıracağız" denildi. Sarı-kırmızılılar daha sonra bir video paylaşarak 'Mayıslar bizimdir' ifadelerini kullandı.

Onyekuru'nun maç sonundaki fotoğraflarını da kullanan Galatasaray, "Senin 4 yıldızın yok!" ifadeleriyle bir paylaşım daha yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER