Akhisarsporlu 4 oyuncu, eski takımları Osmanlıspor'a rakip olacak!

TFF 1’inci Lig’de pazartesi günü Osmanlıspor’a konuk olacak Akhisarspor’da 4 oyuncu eski takımlarına rakip olacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Akhisarsporlu 4 oyuncu, eski takımları Osmanlıspor'a rakip olacak!

Yeşil-siyahlılar, bir dönem Osmanlıspor forması giyen golcü Cikalleshi, kanat oyuncusu Burhan, sağ bek Vrsajevic ve orta saha Muhammet Reis gibi kozlarıyla Ankara’da sahaya çıkacak.

Akhisarspor’da 5 maçta attığı 4 golle takımın en önemli hücum ayaklarından biri olan Arnavut forvet Cikalleshi, 2017-2018’de Osmanlıspor formasıyla Süper Lig’de mücadele etti. O sezon Osmanlıspor’la küme düşme üzüntüsü yaşayan oyuncu, ertesi sene Ankara ekibinde 1’inci Lig’de sadece 1 maça çıkıp Göztepe’ye transfer oldu.

Cikalleshi gibi Akhisarspor’da 4 gol atan Burhan Eşer de geçen sezon Osmanlıspor’da top koşturdu. Başkent temsilcisiyle Play-Off oynayan 34 yaşındaki futbolcu 32 maça çıkıp 7 gol attı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER