için kaldı

'Kabine değişikliği olacak mı?' sorusuna Erdoğan'dan cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reuters'a verdiği özel mülakatta, gündeme ilişkin konuları değerlendirip soruları cevapladı. Erdoğan 'Kabine değişikliği olacak mı?' sorusuna 'Kabine ile ihtiyacımız olduğu anda yaparız, siparişle yapmayız. Ortada bir sıkıntı yokken kabine konusunu ele almanın anlamı yok . Gerek duyulursa yaparız.' şeklinde cevap verdi.

DÜNYABÜLTENİ DÜNYABÜLTENİ
'Kabine değişikliği olacak mı?' sorusuna Erdoğan'dan cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Reuters'a verdiği özel mülakatta, gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulundu ve soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kabine değişikliği olacak mı?' sorusuna 'Kabine ile ihtiyacımız olduğu anda yaparız, siparişle yapmayız. Ortada bir sıkıntı yokken kabine konusunu ele almanın anlamı yok . Gerek duyulursa yaparız.' diye cevapladı.

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında DÜNYABÜLTENİ internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER