Eşini öldüren Uzman Çavuş: Planlayarak adam öldürmeyi biliyorum ama...

Kahramanmaraş'ta eşi eşi Müberra Kuzdan'ı (26), öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan uzman çavuş Gökhan Kuzdan (29), müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kuzdan, plan ve tasarlayarak adam öldürme yöntemini bildiğini, ancak planlayarak cinayet işlemediğini belirterek, "Suçluyum. Eşimi seviyordum, ama bilerek öldürmedim" dedi. Öte yandan olayın gerçekleştiği otomobilin arka koltuğun annesinin ölümüne tanıklık eden 2,5 yaşındaki Ahmet de babasına hapis cezası verildiği adliye binasına dedesi Mevlüt Gürsanlı'nın kucağında geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Eşini öldüren Uzman Çavuş: Planlayarak adam öldürmeyi biliyorum ama...

Olay, geçen yıl 8 Temmuz'da Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi Söğütlü Mahallesi'nde meydana geldi.

Müberra Kuzdan, Gaziantep'te görev yapan eşi Gökhan Kuzdan ile düğüne gitti. Düğün sonrası Müberra Kuzdan, otomobilde eşinin tabancasından çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Olay sırasında kucağında o zaman 3 aylık olan kızı Asena olan ve arka koltukta da oğlu Ahmet bulunan genç kadın, Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun bakımda tedaviye alınan Müberra Kuzdan'ın 15 Temmuz'da beyin ölümü gerçekleşti. Kuzdan'ın ailesi tarafından bağışlanan organları 5 kişiye umut oldu. Jandarmadaki sorgusunda olayın kazara gerçekleştiğini belirten Gökhan Kuzdan ise tutuklandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER