için kaldı

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un derbideki Luyindama planı ortaya çıktı! Galatasaray maçında...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un derbide oyun başlangıcını Luyindama üzerinden olmasına zorlaması dikkat çekmişti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'de Erol Bulut'un derbideki Luyindama planı ortaya çıktı! Galatasaray maçında...

Derbi maçta Galatasaray sahasında Fenerbahçe'ye karşı istediği oyunu oynayamadı. Gaziantep FK, Neftçi Bakü hatta Hajduk Split maçlarında bol pozisyona giren Fatih Terim'in ekibi derbide pas bağlantılarını ve hücum aksiyonlarını istediği gibi yapamadı. Bu durumda Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut'un oyun planı ve anlayışının etkisi var.

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Galatasaray'ın 'pas oyunu' olarak tabir edilen anlayışının en önemli parçalarında biri olan savunmadan oyun başlangıcını etkiledi. Önceki sezonlarda ve bu sezon başında Marcao ile oyunu başlatan Galatasaray karşısında Erol Bulut, Sosa-Ozan ile stoperlere ve Taylan'a baskı yaptı.

LUYINDAMA DAHA ÇOK TOPLA BULUŞTU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER