için kaldı

İran, Umman Denizi'nde Rusya ve Çin ile ortak tatbikat düzenleyecek

İran Genelkurmay Başkanlığı Savunma Diplomasisi ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Muhammed Şeltuki,"Devrimden sonra ilk kez Rusya ve Çin ile üçlü askeri deniz tatbikatı düzenleyeceğiz" dedi.

VATAN VATAN
İran, Umman Denizi'nde Rusya ve Çin ile ortak tatbikat düzenleyecek

 İran'ın, Umman Denizi ve Hint Okyanusu'nun kuzeyinde  Rusya ve Çin ile ortak askeri deniz tatbikatı düzenleyeceği bildirildi.  İran'ın yarı resmi haber ajansı Fars'ın haberine göre, İran  Genelkurmay Başkanlığı Savunma Diplomasisi ve Uluslararası İlişkiler Birimi  Başkanı Muhammed Şeltuki, yakın zamanda uluslararası sularda askeri tatbikat  düzenleyeceklerini açıkladı.   Umman Denizi ve Hint Okyanusu'nda gerçekleşecek tatbikata, Rusya ve  Çin donanmasının da katılacağını aktaran Şeltuki, "Devrimden sonra ilk kez Rusya  ve Çin ile üçlü askeri deniz tatbikatı düzenleyeceğiz." ifadesini kullandı.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER