'Bu sefer kaza olmasın'

Fenerbahçe Kaptanı kaptanı Emre Belözoğlu, yarın deplasmanda karşılaşacakları BtcTurk Yeni Malatyaspor’u deplasmanda yeneceklerinden şüphesi olmadığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Bu sefer kaza olmasın'

Ligde 11. hafta sonunda 2. sırada olduklarını hatırlatan Emre, “Hedefimize doğru ilerlerken, Malatya’da bir kaza yaşamadan dönmemiz gerekiyor. Rakibimiz her ne kadar zorlu bir takım olsa da biz Fenerbahçe’yiz. Sezon başında yakaladığımız, her maçta güçlenen bu inancı ve şampiyonluk havasını, pazar günü sahaya yansıtarak kazanacağımıza inanıyorum.  Oldukça kaliteli bir kadroyuz ve ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Yeni Malatyaspor karşısında üç puanı alacağımızdan şüphem yok.” ifadelerini kullandı.

NEŞELİ İDMAN

Ligdeki son maçında Kasımpaşa’yı 3-2 yenerek milli araya moralli giren Fenerbahçe’nin dünkü idmanına, Şili Milli Takımı’ndan yeni dönen Mauricio Isla dışındaki bütün oyuncular katıldı. Futbolcuların oldukça neşeli göründüğü antrenmanda özellikle Emre Belözoğlu’na bolca şaka yapılması dikkat çekti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER