için kaldı

Turkcell Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir? Direk Operatöre Bağlanma Ve İletişim No

Turkcell aboneliği, Turkcell internet, Turkcell televizyon, Turkcell superconline, Turkcell superbox, Turkcell internet paketleri ve Turkcell kampanyaları gibi konularda Turkcell ile iletişime geçmenin birçok yolu var ve ihtiyaç duyduğunuz bilgileri kullanarak Turkcell ile kolayca iletişim kurabilirsiniz.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Turkcell Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir? Direk Operatöre Bağlanma Ve İletişim No

Telekomünikasyon endüstrisinde bir bütün olarak yaptığı yatırımlarla birlikte, Turkcell müşteri hizmetleri alanında da abonelerine çözüm sunmaktadır. Kuruluşundan bu yana, 18 milyar TL'lik yatırım ile bugün kendi altyapısını sunarak hizmetlerini abonelerine aktarıyor. Dünyada 10 milyondan fazla aktif abonesi ile Türkiye’de hizmet vermeye devam ediyor. Turkcell müşteri hizmetleri numarası ile tüm abone ve abone olmayanlar çağrı merkezlerine ulaşabilir, bilgi talep edebilirler.

Turkcell Müşteri Hizmetleri Numarası

Turkcell çağrı merkezi numarası yıl boyunca teknik servis ve teknik destek hizmetleriyle sınırlı kalmamakta, aynı zamanda müşterilerine mağazalarında telefonla sunduğu hizmetleri de sunmaktadır. Turkcell ön ödemeli abonelerin yanı sıra Turkcell abonesi olmayan herkes de Turkcell desteğini arayabilir, bilgi ve teknik destek alabilir. Her türlü sorun hakkında ilgili departmanlarla görüşme sağlanabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER