Galatasaray liglerin ertelenmesini istedi, Beşiktaş'tan tepki geldi!

Derbi öncesi Başkan Mustafa Cengiz’in,“Panik yapmayalım, maçımızı oynayalım” açıklamasından bir gün sonra Galatasaray’ın liglerin ertelenmesi yönündeki talebine Beşiktaş cephesi sert çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray liglerin ertelenmesini istedi, Beşiktaş'tan tepki geldi!

G.Saray, lig maçlarının seyircisiz oynanması yerine, ilk etapta 15 gün ya da 1 ay süreyle ertelenmesi talebinde bulundu. Sarı kırmızılılar resmi siteden yaptıkları açıklamada koronavirüsün Türkiye’de de tespit edilmesinin ardından liglerin nisan sonuna kadar ertelenmesi kararı alındığını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: Birçok ülkede liglerin ertelendi ya da askıya alındı. · seyircisiz oynanması halinde kişiler şifreli yayınlanan müsabakaları izlemek için yine bir araya gelecek ve toplu olarak bu müsabakaları izleyeceklerdir.

'GELİR KAYBI OLACAKTIR'

Bu şekilde taraftar gruplarınca bir araya gelinerek müsabaka izlenme ihtimali de gözetilmelidir. Ayrıca müsabakalarının seyircisiz oynanması, seyirci hasılatlarında yaşanacak gelir kaybı nedeniyle ciddi mali zorluklar yaşayan tüm kulüplerimiz adına önemli sıkıntılar doğuracaktır. · liGlerin seyircisiz oynanması yerine, yaşanacak gelişmelere göre yeniden değerlendirilmek üzere ilk etapta 15 gün ya da 1 ay süreyle ertelenmesi görüşünde olduğumuzu ilgili kurumlarının dikkatine arz ederiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER