Meys Türkiye'nin yeni infulusurlerini bir araya getirdi

İki yüz üniversiteli kızın ortak marka olarak belirledikleri Meys markası ile sanal alemde post paylaştıkları Meys temsilcisi ögrenciler İstanbul'da Kanlıca şirketinin davetlisi olarak bir araya geldiler.

GASTE24 GASTE24
Meys Türkiye'nin yeni infulusurlerini bir araya getirdi

Bir süreden bu yana çeşitli üniversitelerde okuyan iki yüz üniversiteli kızın ortak marka olarak belirledikleri Meys markası ile sanal alemde post paylaştıkları Meys temsilcisi ögrenciler İstanbul'da Kanlıca şirketinin davetlisi olarak bir araya geldiler.

Mizalle Gamze Özçelik lansmanına da katılan öğrenciler İstanbul'un çesitli mekanlarında giydikleri Meys ürünleri ile de post paylaşımında bulundular.

Gerçekleşen program sırasında tanınmış infulusurlar Hülya Aslan, Beyza Lami, Gülce Elüstü ile de bir araya gelen yeni genç infulusurlar daha iyi nasıl ve ne şekilde olunabileceği modada yeni trendler önümüzdeki süreçte daha degişik neler yapılabileceği konularını görüştüler.

Meys markasınn önümüzdeki süreçte ki yeni vizyonu ve misyonu da konuşulan konular arasında yer aldı.

Kaynak: www.gaste24.com

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER